KIRŞEHİR / MERKEZ - Bağbaşı TOKİ İlkokulu

Ock

Trafik Dedektifleri kapsamında teorik eğitimi planı çerçevesinde okulumuz öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Ara

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencilerinden Eymen Güzel, AFAD resim yarışmasında İl ikincisi oldu. Ödülünü AFAD Müdürü İbrahim AVŞAR'dan aldı. Ayrıca İlimizi ziyarete gelen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU'yu çiçek takdim ederek karşılayan öğrencimize Kırşehir Valiliğimizde hediye verdi. Öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'nde Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif, Nükleer (KBRN) tehditler, gizleme ve karartma konularında personel ve öğrencilerle beraber tatbikat gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Peygamber Efendimizin doğum gecesi olarak bilinen Mevlid Kandili programı düzenlendi. Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz panoları oluşturuldu.